Repetities

_JPC8738-2

 

 

 

 

 

Repeteren in prettig gezelschap!

Makandra Wereldmuziekoor Deurne repeteert op de maandagavond van 20.00 tot 21.30 uur, met uitzondering van feestdagen en de regionaal vastgestelde schoolvakanties. In overleg met de dirigent vindt vooraf een partijrepetitie plaats. Hiervoor wordt bij tourbeurt één van de vier zangpartijen en/of instrumentalisten uitgenodigd. De partijrepetities zijn bedoeld om specifiek aandacht te besteden en gedetailleerd in te gaan op de wijze waarop de muziek uitgevoerd dient te worden. Vanaf 20.00 uur start de gezamenlijke repetitie met het zogenaamde inzingen. Hierbij wordt aandacht besteed aan stemtechniek en worden de stemmen opgewarmd voor het repeteren van het programma. De muziek die tijdens de repetitie wordt behandeld wordt vooraf middels een repetitieplanning bekend gemaakt aan de leden. Dat heeft als voordeel dat koorleden zich indien gewenst kunnen voorbereiden. De repetities van Makandra worden zonder pauze afgewerkt.

Na afloop van elke repetitie is er gelegenheid voor een drankje, praatje, spontane zang en gezelligheid waarvan het merendeel van de leden gebruik maakt. Wellicht daardoor is Makandra uitgegroeid tot een hechte en gezellige groep mensen, die graag en vriendschappelijk met elkaar omgaan. De repetities van Makandra vinden sinds medio 2020 plaats in De WIK, Hellemanstraat 2B, 5751 HT Deurne.

Mocht u geïnteresseerd zijn om lid te worden, dan bent u van harte welkom om een repetitie van Makandra bij te wonen. U bent daarbij geheel vrij om mee te zingen of om de repetitie vanaf de zijlijn te bekijken. Meld uw komst wel even aan, zodat hiermee rekening gehouden kan worden. Dat kan heel simpel door een e-mail te sturen naar ons secretariaat via info@makandra-wmkd.nl .

 U bent van harte welkom!